Inspiratiegids 2023

Hij is er! De nieuwe inspiratiegids 2023 vol geschenkideeën en relatiecadeaus!

Oxfam-Wereldwinkels en Oxfam Fair Trade zijn jullie waarschijnlijk niet onbekend. Al 50 jaar werken we aan eerlijke handelsrelaties met onze partners in het Zuiden, waarbij we kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel dragen.

Zowel in bedrijven, scholen en verenigingen merken we hoe steeds meer mensen bezig zijn met corporate social responsibility en duurzaamheid. Dat is een kolfje naar onze hand, daarom reiken wij graag die hand om hierrond samen te werken.

Momenteel beheert Oxfam Fair Trade een assortiment van exclusief fairtradeproducten, waarbij we sterk inzetten op de service rond geschenkpakketten (ideaal als relatiegeschenk of als bedanking voor uw medewerkers of partnerbedrijven). Doe vooral ideeën op tijdens het doorbladeren van ingesloten inspiratiegids; en weet dat we graag samen met jou op zoek gaan naar het perfecte cadeau op maat van jouw bedrijf, voor jouw medewerkers of klantenrelaties.

De pluspunten op een rij
• Een lekker cadeau dat tegelijk breed gesmaakt wordt en toch dat tikkeltje anders is.
• Een snelle, efficiënte en professionele service, die teert op ervaring
(ook voor home delivery) • Een fantastisch signaal naar je werknemers of relaties toe: wij maken bewuste keuzes!
• De zekerheid dat alle producten fair trade en duurzaam zijn
• Een netwerk van enthousiaste vrijwilligers die staan te popelen om te pakken en verpakken. Hierdoor worden de handelingskosten tot een minimum herleid.


Bekijk de inspiratiegids hier:


Inspiratiegids