Ik koop lokaal bij Oxfam-Wereldwinkel Brugge

Vrijwilliger Dina Bij Oxfam-Wereldwinkels kun je voeding en artisanaat uit eerlijke handel kopen, maar ook solidariteitsproducten, recyclageproducten en cultuurdragers.
Eerlijke handel garandeert de producenten een waardig inkomen, zodat zij kunnen investeren in betere leef- en werkomstandigheden. Maar Oxfam-Wereldwinkels is méér dan een geheel van winkels. Het is ook een dynamische beweging van ongeveer 7800 vrijwilligers. Via educatie en actie proberen we het bewustzijn van het publiek te vergroten over de wanverhoudingen in de wereld.

Oxfam-Wereldwinkel Brugge is één van de meer dan 200 wereldwinkels in Vlaanderen. Bij ons werken er een tachtigtal gemotiveerde vrijwilligers. Je vindt onze winkels in de Geldmuntstraat nr 8 en in de de Diksmuidse Heerweg 102 (mét extra voorraad, mét parking voor de deur, voor particulieren en grootverbruik).

stoef stoef stoef


Waarom op ons stemmen?

Cacao, koffiebonen, rijst, ... het groeit nu éénmaal niet in ons achtertuintje. Bij Oxfam-Wereldwinkels krijg je de garantie dat deze producten op een duurzame én eerlijke manier verhandeld worden mét respect voor mens en milieu.
Hier word je bediend door een enthousiaste vrijwilliger die mee wil strijden om deze eerlijke handel evident te maken.
Koop dus voortaan jouw favoriete Zuiderse producten in de Oxfam-Wereldwinkel!

stoef


>>STEM HIER<<