Evenementen

FEEST IN'T PARK

fip


Feest in 't Park is een GRATIS mondiaal festival met dans, muziek, workshops, wereldkinderdorp, een gezellige Bazaar met Noord-Zuidinfo, wereldkeuken en Oxfam-fairtradebar.

Zoals elk jaar kan je de dorst lessen in de enige echte Fair Trade Bar. Naast een frisse pint, kan je er lekkere cocktails krijgen of van de vele soorten vruchtensappen proeven.
Door een fairtradedrankje te kopen aan de bar, steun je niet alleen Feest in ’t Park, je zorgt er mee voor dat de boer in het Zuiden een eerlijke prijs krijgt voor zijn product en dus een betere toekomst tegemoet kan gaan. Santé!

Facebookevenement
Officiële website
Vrijwilligers gezocht!

DRANOUTER FESTIVAL

dranouter


Oxfam-Wereldwinkel Brugge is jarenlange partner en huisleverancier van een heerlijk assortiment eerlijke wijnen, koffie's en cocktails (mojito, solidaridad, cuba libre, alcoholvrij, enz). Oxfam wijnen en koffie's zijn verkrijgbaar op alle barpunten maar mocht je een ruimer assortiment of een specialleke (bv. Latte Machiatto, cappuccino, enz) wensen, dan ben je bij Place De L'Apero aan het juiste adres! Je vindt er vanaf dit jaar ook lekkere bio tuinsappen.

Officiële website
Tickets
Hou de facebookpagina van OWW Brugge in de gaten & win jouw Dranouterticket!