Bestellen

Inspiratiegids 2022

Met een geschenkpakket van Oxfam weet je dat je goed zit!

Niet alleen de ontvanger wordt hier blij van, maar ook de producenten die er steevast voor zorgen dat de Oxfamproducten van topkwaliteit zijn. Een Oxfam-pakket is een bijzonder eindejaarsgeschenk, boordevol respect.

> naar de inspiratiegids


Hoe bestellen ... voor bedrijven, organisaties, overheden, ...


Tel: 050 33 11 68

E-mail: info'at'oxfambrugge.be

Voorlopig is onze webshop nog niet aangepast voor professioneel gebruik. U kunt deze gerust al gebruiken voor uw particuliere aankomen, maar wij maken geen facturen voor webshopverkopen.

Bestel-/prijslijst

Hier vind u de recentste lijsten van onze voedingsproducten met hun prijs:

Digitale facturatie

Wij versturen onze facturen bij voorkeur digitaal. Dit is goed voor het milieu én kostenbesparend.
Indien u dat wenst, stuur dan een mailtje naar info'at'oxfambrugge.be met het e-mailadres waarop u de facturen wenst te ontvangen + de naam van de persoon die zich hiermee akkoord verklaart. U ontvangt dan de facturen in PDF-vorm. Snel en ecologisch.

Grootverbruik

Vandaag kiezen steeds meer overheden, scholen, bedrijven en organisaties voor voedingsproducten van eerlijke handel. Ze doen dit omdat ze een maatschappelijk standpunt willen innemen, omdat klanten en personeel er in toenemende mate naar vragen en omdat ze geloven dat eerlijke handel echt wel het verschil kan maken.

Met een ruim gamma aan kwalitatieve voedingsproducten is Oxfam Fair Trade hét merk van eerlijke handel in België. Onze afgewerkte producten, of de ingrediënten waarmee we onze producten samenstellen, zijn afkomstig van meer dan 90 producentenorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Kiezen voor producten van Oxfam Fair Trade is meer dan ooit kiezen voor een eerlijke prijs en een beter bestaan voor duizenden gezinnen in het Zuiden. Mens en milieu staan onverminderd centraal bij Oxfam Fair Trade.

Oxfam Fair Trade biedt op dit moment meer dan 200 kwalitatieve voedingsproducten van eerlijke handel aan, waaronder fruitsap, wijn, koffie, chocolade, honing, snoep, suiker, thee en rijst. Ontdek het volledige gamma op oft.be

Om de speurtocht van klanten en geïnteresseerden naar kwaliteitsvolle voedingsproducten van eerlijke handel zo eenvoudig mogelijk te maken, optimaliseert Oxfam Fair Trade zijn afdeling grootverbruik. Stap binnen in de smakelijke en boeiende wereld van eerlijke handel en maak mee het verschil.

producten van Oxfam Fair Trade

Grootverbruikcentrale West-Vlaanderen
Diksmuidse Heerweg 102
8200 Sint-Andries
tel: 050/33.11.68
fax: 050/34.33.90
e-mail: gvc.west-vlaanderen'at'oft.be
website: www.oxfamfairtrade.be
BTW: BE 0445.897.320