Vrijwilliger worden

gift

Meewerken?

Oxfam is een vrijwilligersorganisatie die van aanpakken weet. Wij willen niet alleen eerlijke producten verkopen maar ook onze boodschap over brengen aan zoveel mogelijk mensen, want ons verhaal is nog lang niet uitverteld!

Heb je zin om mee te werken in de wereldwinkel? Wij zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers voor allerhande taken, er zit vast ook iets bij voor jou!

Er wordt begeleiding en opleiding voorzien en een basis verzekering afgesloten voor ieder medewerker. Actief meewerken in de geest van onze missie is een voorwaarde.





Wij zoeken:

ONTHAALMEDEWERKER
Een onthaal gesprek opzetten met nieuwe kandidaat vrijwilligers en deelnemen aan de vergaderingen van de werkgroep. Je bent een vlot en tactvol persoon met zin voor discretie en bereid onze werking en vrijwilligers goed te leren kennen en begeleiden.

VORMINGSWERKER
Volgens eigen beschikbaarheid een vorming van 1 à 2 uur verzorgen voor groepen die onze winkel bezoeken en avondvergaderingen meemaken van de werkgroep educatie. Je kan kiezen tussen groepen met volwassenen, leerlingen of kinderen. Een vorming bestaat steeds uit een informatie deel, een interactief spel of een kookworkshop. Basis PC kennis is wenselijk.

IT'er
Klinken 'server', 'drupal' en 'html' je als muziek in de oren? Dan hebben wij u nodig! Help ons oa mee om deze website moderner te maken en up-to-daten. Maar help ons ook om eventuele computerproblemen van de baan te krijgen.


Voel je je aangesproken?

Vul dit e-formulier in om je kandidaat te stellen. Eén van onze vrijwillige medewerkers maakt dan een afspraak voor een verkennend gesprek.