Vrijwilliger worden

gift

Meewerken?

Oxfam is een vrijwilligersorganisatie die van aanpakken weet. Wij willen niet alleen eerlijke producten verkopen maar ook onze boodschap over brengen aan zoveel mogelijk mensen, want ons verhaal is nog lang niet uitverteld!

Heb je zin om mee te werken in de wereldwinkel? Wij zoeken regelmatig nieuwe vrijwilligers voor allerhande taken, er zit vast ook iets bij voor jou!

Er wordt begeleiding en opleiding voorzien en een basis verzekering afgesloten voor ieder medewerker. Actief meewerken in de geest van onze missie is een voorwaarde.Wij zoeken:

Winkelier
Volgens eigen beschikbaarheid ben je verantwoordelijk voor de winkel in Brugge of Sint-Andries. Je opent de winkel, staat achter de kassa, vult rekken aan zorgt voor een propere winkelruimte. Je beschikt over een basiskennis PC.

Etalagist
Je bent creatief en hebt zin voor esthetiek en werkt creatief met materialen en producten om je etalage op te bouwen. Je staat in voor de uitwerking van de etalage, het ontruimen, opbergen, het etalageraam poetsen en geëtaleerde producten duidelijk prijzen.

Vormingswerker
Volgens eigen beschikbaarheid een vorming van 1 à 2 uur verzorgen voor groepen die onze winkel bezoeken en avondvergaderingen meemaken van de werkgroep educatie. Je kan kiezen tussen groepen met volwassenen, leerlingen of kinderen. Een vorming bestaat steeds uit een informatie deel, een interactief spel of een kookworkshop. Basis PC kennis is wenselijk.Voel je je aangesproken?

Vul dit e-formulier in om je kandidaat te stellen. Eén van onze vrijwillige medewerkers maakt dan een afspraak voor een verkennend gesprek.