Muzieknieuws maart 2019

RADIO COLUMBUS

Inschrijven op de nieuwsbrief van Radio Columbus kan je op https://www.ccbrugge.be/nieuwsbrief/.


REFUGEES FOR REFUGEES

donderdag 28 maart 20 u – Stadsschouwburg Brugge
inkom 7 9 12 13,50 15 euro

De eerste doortocht van het project Refugees For Refugees twee jaar geleden bleek voor heel wat muziekliefhebbers een hoopgevende ontdekking. Vooral de gesmaakte samenwerking met het opvangcentrum van het Rode Kruis gaf het project een bijzondere meerwaarde. Ook nu vallen in de marge van dit ‘grote’ concert enkele kleinere muzikale ontmoetingen te beleven in de Patio, het Opvangcentrum van het Rode Kruis in de Vlamingstraat 55 te Brugge. Dit concert wordt georganiseerd in samenwerking met Muziekpublique Brussel en het Opvangcentrum van het Rode Kruis Brugge.
Drie jaar geleden bracht Muziekpublique (muziekacademie, concerthuis en muzieklabel) achttien virtuoze muzikanten samen die gevlucht waren uit ...

Kom op klasbezoek!

klasbezoek

De wereldwinkel is een echt ontdekkingsparadijs. Een bezoek laat je zien, uitproberen, voelen, proeven, horen en zelfs ruiken. Door de dingen te ervaren, maak je kennis met Oxfam-Wereldwinkels en de producten. Maar minstens even belangrijk is het verhaal achter die producten, de systemen die binnen de huidige wereldhandel bestaan en de impact van het huidige systeem op het dagelijks leven van producenten in het Zuiden. Concrete producten en verhalen brengen het Zuiden dichterbij. En niet te vergeten; uiteraard maak je kennis met de vrijwilligers die onze beweging dragen. De moeite!

CASH & CARRY SINT-ANDRIES

Uithangbord Cash & Carry Sint-Andries


= ruime winkel + magazijn + vormingsruimte + burelen
= parkeermogelijkheid
= ook voor particuliere verkoop
= infotheek met te ontlenen educatief materiaal

CONTACT

Oxfam-Wereldwinkel Brugge vzw

T 050 33 11 68
F 050 34 33 90

E-MAILADRESSEN
Algemeen & bestellingen: info'at'oxfambrugge.be
Scholen: info'at'oxfambrugge.be
CD-bestellingen: cd'at'oxfambrugge.be