Geschenkenbeurs 20-21-22 decemberOok dit jaar vindt onze geschenkenbeurs traditiegetrouw plaats in het prachtige kader van de benedenzaal Jan Garemijn in het Brugse Belfort. In West-Vlaanderen is het de grootste kerstbeurs waar kwaliteit, ethisch verantwoorde producten en kerstsfeer samengaan. Ieder jaar mogen we 8000 bezoekers ontvangen.

Radio Columbus najaar 2019

Radio Columbus voorstellingen najaar

Radio Columbus neemt je mee op een fascinerende wereldreis met de betere wereldmuziek als leidraad. Verken de boeiende, wijde wereld samen met ons en geniet van de vele muzikale ontdekkingen die op het programma staan.

Kom op klasbezoek!

klasbezoek

De wereldwinkel is een echt ontdekkingsparadijs. Een bezoek laat je zien, uitproberen, voelen, proeven, horen en zelfs ruiken. Door de dingen te ervaren, maak je kennis met Oxfam-Wereldwinkels en de producten. Maar minstens even belangrijk is het verhaal achter die producten, de systemen die binnen de huidige wereldhandel bestaan en de impact van het huidige systeem op het dagelijks leven van producenten in het Zuiden. Concrete producten en verhalen brengen het Zuiden dichterbij. En niet te vergeten; uiteraard maak je kennis met de vrijwilligers die onze beweging dragen. De moeite!

CASH & CARRY SINT-ANDRIES

Uithangbord Cash & Carry Sint-Andries


= ruime winkel + magazijn + vormingsruimte + burelen
= parkeermogelijkheid
= ook voor particuliere verkoop
= infotheek met te ontlenen educatief materiaal

CONTACT

Oxfam-Wereldwinkel Brugge vzw
050 33 11 68

E-mailadressen
Algemeen - bestellingen - scholen: info'at'oxfambrugge.be
CD bestellingen: cd'at'oxfambrugge.be