WEEK VAN DE VRIJWILLIGER 4-12 maart 2017

week van de vrijwilliger


We zijn natuurlijk trots op al onze vrijwilligers en hen uitermate dankbaar voor hun enthousiasme en inzet. Deze week zetten we enkele functies bij Oxfam-Wereldwinkel Brugge in de kijker op onze facebookpagina; kijk mee!

Muzieknieuws maart 2017

RADIO COLOMBUS / BELMUNDO

Cultuurcentrum Brugge en Oxfam wereldwinkel Brugge zijn onlangs een samenwerking aangegaan omwille van de aansluiting die er is tussen beide organisaties en waarbij we elkaar promotioneel gaan ondersteunen. Voor CC Brugge is dat het Radio Colombus-luik van hun programmatie waarin een denkbeeldige reis om de wereld wordt gemaakt en dat hoofdzakelijk d.m.v. muziek (maar ook film, dans, theater….). Na tien jaar focust RC op de insteek ‘van over heel de wereld’ en probeert met de naam zo ook de term ‘wereldmuziek’ te vermijden. Inschrijven op de nieuwsbrief van Radio Colombus kan je op www.ccbrugge.be/optin.jsp?menu=7 . Dat luik mondt o.m. uit in het festival Belmundo. Wij van OWW Brugge promoten dan diezelfde soorten muziek via onze winkel en deze nieuwsbrief en verder ook nog via andere wereldwinkels.

Het Belmundo Festival dat nu aan de tweede editie toe is groeide uit Flamenco Festival dat vier edities kende. De regio werd uitgebreid van Spanje naar de Middellandse Zee. Het festival reikt nog verder dan vorig jaar en wel tot in Egypte en Nubië. Het festival startte vorige maand met de film ‘Clash’ i.s.m. MOOOV filmfestival. Naast film bestaat het programma hoofdzakelijk uit muziek en daarover gaan we het nu in extenso hebben.

Nog dit: wie voor drie concerten een ticket koopt krijgt daarbij 15% korting.


CONTACT

Oxfam-Wereldwinkel Brugge vzw

T 050 33 11 68
F 050 34 33 90

E-MAILADRESSEN
Algemeen & bestellingen: info'at'oxfambrugge.be
Scholen: info'at'oxfambrugge.be
CD-bestellingen: cd'at'oxfambrugge.be