B2B

OVER GROOTVERBRUIK

Vandaag kiezen steeds meer overheden, scholen, bedrijven en organisaties voor voedingsproducten van eerlijke handel. Ze doen dit omdat ze een maatschappelijk standpunt willen innemen, omdat klanten en personeel er in toenemende mate naar vragen en omdat ze geloven dat eerlijke handel echt wel het verschil kan maken.


VOEDING

Met een ruim gamma aan kwalitatieve voedingsproducten is Oxfam Fair Trade hét merk van eerlijke handel in België. Onze afgewerkte producten, of de ingrediënten waarmee we onze producten samenstellen, zijn afkomstig van meer dan 90 producentenorganisaties in Afrika, Azië en Latijns-Amerika. Kiezen voor producten van Oxfam Fair Trade is meer dan ooit kiezen voor een eerlijke prijs en een beter bestaan voor duizenden gezinnen in het Zuiden. Mens en milieu staan onverminderd centraal bij Oxfam Fair Trade.

Oxfam Fair Trade biedt op dit moment meer dan 160 kwalitatieve voedingsproducten van eerlijke handel aan, waaronder fruitsap, wijn, koffie, chocolade, honing, snoep, suiker, thee en rijst. Ontdek het volledige gamma op oft.be

Om de speurtocht van klanten en geïnteresseerden naar kwaliteitsvolle voedingsproducten van eerlijke handel zo eenvoudig mogelijk te maken, optimaliseert Oxfam Fair Trade zijn afdeling grootverbruik. Stap binnen in de smakelijke en boeiende wereld van eerlijke handel en maak mee het verschil.


GESCHENKPAKKETTEN

Een cadeau zegt meer dan 1.000 woorden. Smul samen fairtradechocolade voor Pasen, de Sint en Secret Santa. Target gehaald? Yes! Dat moet gevierd worden met een faire aperobox! En niets zegt zo warm ‘merci’ als een koffiekletspakket. Schenk klanten en medewerkers een verrukkelijk cadeau met een hartverwarmende boodschap.

✓ 100% volgens jouw smaak
✓ op maat van jouw budget
✓ zorgeloze, efficiënte, professionele en snelle service die teert op ervaring
✓ 100% fair trade en duurzame producten
✓ een minimum aan handelingskosten dankzij ons netwerk van enthousiaste vrijwilligers
✓ thuislevering mogelijk


KOFFIESERVICE

Begin zorgeloos aan je werkdag met onze fairtrade koffie. Wij voorzien een koffieservice voor je kantoor, school of kantine. Oxfam Wereldwinkel Brugge biedt je een persoonlijke service en zorgen voor de gepaste formule voor jouw werkvloer. Wij leveren het perfecte koffietoestel met de perfecte koffie.

Wens je meer info of een offerte? Neem gerust contact met ons op.


KOFFIEMACHINES

Goede koffie vraagt om de juiste koffiemachine. Wij zorgen voor een geschikt koffiezetapparaat in jouw kantoor, school of kantine. Je kan een toestel kopen, huren of in bruikleen krijgen als je koffie bestelt. We zoeken samen naar de meest gepaste formule, zodat jij zorgeloos perfecte koffie kan zetten. Er zijn verschillende opties:


HUURMATERIAAL

Maak je evenement compleet met ons ruime aanbod aan eventmateriaal:


HOLFIGUREN

Heerlijke fairtrade paas- en sintchocolade waar je volop, eerlijk van mag genieten, gemaakt volgens Belgische traditie en Oxfam Fair trade-garantie.

✓ directe impact bij de cacaoboeren
✓ gegarandeerde kwaliteit
✓ faire en competitieve prijzen
✓ onafhankelijk gecertificeerd
✓ 50 jaar ervaring in eerlijke handel

De extra premie die wij jaarlijks bovenop de bestaande fairtradeprijs en -premie betalen investeert de Ivoriaanse cacaocoöperatie op duurzame wijze, zodat het inkomen van de boeren op langere termijn systematisch verbetert. Het kan dus anders, samen slaan we de eerlijke weg in!


LEVERING AAN HUIS

Gemak staat bij ons centraal! Wij bieden gratis levering op dinsdag en op alle werkdagen kun je je bestelling afhalen in onze winkel in Sint-Andries. Mail je bestelling met vermelding van je klantnummer rechtstreeks door naar info@oxfambrugge.be.



Hoe bestellen?

Telefoneren

Bel je bestelling door
tijdens de kantooruren.

E-mail

Mail je
bestelling door.

Webshop voor B2B


WEBSHOP VOOR PROFESSIONELEN

Voordat u onze webshop kan gebruiken voor professioneel gebruik dient u een B2B-account te hebben. Deze kan u bekomen op aanvraag.
We maken geen facturen van aankopen die niet met een B2B-account zijn aangemaakt!



BESTEL- EN PRIJSLIJSTEN

Naast de gewone Bestellijst is er de Bestellijst Extra. Op deze lijst kan je producten terugvinden die we aanbieden bovenop het aanbod van Oxfam Fairtrade zoals Melk van Fairebel, chocolade van Tony’s Chocolonely, producten van Fairtrade Original, enz.



DIGITALE FACTURATIE & PEPPOL

Wij versturen onze facturen bij voorkeur digitaal. Dit is goed voor het milieu én kostenbesparend.
Indien u dat wenst, stuur dan een mailtje met het e-mailadres waarop u de facturen wenst te ontvangen. U ontvangt dan de facturen in PDF-vorm of desgewenst via Peppol. Snel en ecologisch.